Pokoj určený pro ženu

Jelikož mají ženy určité zájmy, které mají pouze ony, tak někteří muži by potřebovali poradit, pokud zařizují tuto místnost pro svou partnerku.

Do tohoto pokoje byste určitě neměli zapomenout dát barvu, kterou má Vaše přítelkyně nejraději. Pokud to nevíte, tak vsaďte na příjemné barvy pro oči. To znamená světle růžová, béžová, světle fialová.
dětský interiér

Další věcí jsou zrcadla. Dívky se rády prohlížejí, před zrcadlem se upravují, pozorují se a fotí. Klidně dejte do pokoje více jak jedno zrcadlo. Aby se mohly v klidu a pohodlně namalovat, tak pořiďte i to stolní. Dobré je to, které je oboustranné a na jedné straně je zvětšovací. To se hodí, když pečuje o svou pokožku a zbavuje se nečistot nebo při důkladném líčení.

Sedačka, křeslo, aby si mohla v klidu číst její oblíbený časopis nebo knihu. K tomu kupte i lampičku, aby si nekazila oči při čtení v šeru. Sedačka/křeslo by mělo být pohodlné, tak aby se tam mohla uvelebit, případně na chvíli zdřímnout.

Šatna, protože nikdy nemají dostatek oblečení. Dost často můžete slyšet větu „nemám co na sebe“. Díky velké šatně tuto větu omezíte na minimum, protože s velkou šatnou si bude mít z čeho vybírat. V šatně by mělo být místo na boty, kabelky a šperky/doplňky.
asijský děvče před zrcadlem

Pracovní stůl. Pokud pracuje převážně z domova, tak je stůl téměř nezbytností. Měl by obsahovat alespoň jeden šuplík, kam si bude ukládat dokumenty a papíry potřebné do života a k práci. Případně pro ukládání dokladů.

Jestliže se jí líbí nějaký obraz nebo nějaká dekorace, tak tou dekorací můžete ozdobit pokoj. Měla by v něm mít něco, co vyjadřuje její osobnost. Celkově tento pokoj by měl vyzařovat její osobnost. Hlavní je, aby se v tomto pokoji cítila pohodlně a nebyla v něm vyrušována. Jelikož se bude jednat o její místo, kam se bude chodit uklidnit nebo trávit čas, který bude věnovat jen sama sobě, případně práci.